Rólunk

A cég részeként több mint 10 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk sérült-, beteg- vagy egészséges fák kivágását, valamint zöldhulladékok teljes körű elszállítását gyors határidőkkel, precíz munkavégzéssel és piacvezető árakkal.

Gyakorlott munkatársaink a legmodernebb eszközök, felszerelések és munkagépek mellett speciális technikákat alkalmazva képesek ledönteni a problémás vagy nehezen megközelíthető fákat is, legyen szó akár egyszerű fagondozásról, akár viharban megsérült fák kivágásáról.

Cégünk kizárólag Budapesten és vonzáskörzetében vállalja a zsákos zöldhulladék elszállítását, amit egy kifejezetten ezek fogadására létesített külső lerakóhely fogad, ahol szakszerű és ellenőrzött keretek között történik a feldolgozás.

Számunkra nagyon fontos az ön kényelme és biztonsága! Leginkább ez az oka annak, hogy cégünk megalakult, hiszen segítségünkkel gyorsan, könnyedén és elérhető árakon tudjuk megszabadítani a veszélyes vagy sok gondot okozó fáktól, valamint a különféle zöldhulladékoktól.

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, kérdése van, esetleg rögtön megrendelné valamelyik szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Kapcsolatfelvétel
Pénztárca & környezetbarát megoldások Budapesten & vonzáskörzetében.